Kirsiomp

Kaikki blogit puheenaiheesta 2001/42/EY

EU-ennakkopäätös, Asia C‑671/16, suojelee meidän asuinalueitamme ja luontoa

 

Hyvät viihtyisää ympäristöä ja Suomen arvokasta luontoa arvostavat ihmiset, ottakaa tämän tekstin alla esitelty tuore EU:n ennakkopäätös käyttöön kun puolustatte kaavakuulemisten ym. lupakäsittelyiden yhteydessä omaa asuinympäristöänne esimerkiksi kaupunkirakentamisen, ostoskeskusten ja paikoitusalueiden rakentamisen yhteydessä sekä muissa hankkeissa ja suunnitelmissa (mm. tuulimyllyt) soveltuvin osin:

 

Tuore EU:n ennakkopäätös direktiivi 2001/42/EY ”suunnitelmat ja ohjelmat”/ YVA

 

Väliaikainen versio

UNIONIN TUOMIOISTUIMEN TUOMIO (toinen jaosto)

7 päivänä kesäkuuta 2018 (*)

Ennakkoratkaisupyyntö – Ympäristö – Direktiivi 2001/42/EY – 2 artiklan a alakohta – Käsitepari ”suunnitelmat ja ohjelmat” – 3 artikla – Tiettyjen suunnitelmien ja ohjelmien ympäristövaikutusten arviointi – Brysselin (Belgia) Eurooppa-kaupunginosaa koskeva alueellinen kaupunkikaava

Asiassa C‑671/16,

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä