Kirsiomp

Veroilmoituksensa paperilla ilmoittavat maksavat palvelun + postimaksun itse

  • Kuka hoitaa minun veroilmoitukseni netissä? Miksi paperinen veroehdotus ei tule postissa kuten ennen?
    Kuka hoitaa minun veroilmoitukseni netissä? Miksi paperinen veroehdotus ei tule postissa kuten ennen?
  • https://www.veronmaksajat.fi/ajankohtaista/Ajankohtaista/Lehdistotiedotteet/vuosi-2019/veronmaksajien-korpela-sahkoinen-veroilmo
    https://www.veronmaksajat.fi/ajankohtaista/Ajankohtaista/Lehdistotiedotteet/vuosi-2019/veronmaksajien-korpela-sahkoinen-veroilmo

 

"Veronmaksajat: Sähköisen veroilmoituksen ei pidä olla ainoa vaihtoehto

Veronmaksajain Keskusliiton mukaan vähintään kymmenettuhannet suomalaiset eivät voi tai halua asioida verottajan kanssa ainoastaan sähköisesti.

STT

Veronmaksajain Keskusliitto on huolissaan verohallinnon siirtymisestä sähköisiin veroilmoituksiin keväällä. Liiton mukaan vähintään kymmenettuhannet suomalaiset eivät voi tai halua asioida verottajan kanssa ainoastaan sähköisesti. Liiton mukaan verohallinto on kehittänyt digitaalisia palvelujaan sinänsä kiitettävällä tavalla.

Nykyvauhdilla kehitys uhkaa kuitenkin jättää jälkeen heidät, joilla ei ole säännöllistä pääsyä verkkoon. Veronmaksajien lakiasiain johtajan Vesa Korpelan mukaan paperilla ilmoittavat kansalaiset joutuvat itse hankkimaan lomakkeet, kirjekuoren ja maksamaan postimaksun." (KSML:n verkkouutiset 21.1.2019)

Aiheesta enemmän alla (veronmaksajat.fi):

https://www.veronmaksajat.fi/ajankohtaista/Ajankohtaista/Lehdistotiedott...

---

"Perusoikeudet

6 §

Yhdenvertaisuus

Ihmiset ovat yhdenvertaisia lain edessä.

Ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan sukupuolen, iän, alkuperän, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella.

Lapsia on kohdeltava tasa-arvoisesti yksilöinä, ja heidän tulee saada vaikuttaa itseään koskeviin asioihin kehitystään vastaavasti.

Sukupuolten tasa-arvoa edistetään yhteiskunnallisessa toiminnassa sekä työelämässä, erityisesti palkkauksesta ja muista palvelussuhteen ehdoista määrättäessä, sen mukaan kuin lailla tarkemmin säädetään."

https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990731

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän sepposimonen2 kuva
Seppo Simonen

Itseasiassa hyvin ajakohtanen aihe taasen Kirsiltä, tämä tulee esiin muunmuassa arvonlisäveroilmoituksen jättämisestä. Kun aiempina vuosina tuli lanketti kotia ja laittoi ruksin ja takaisin menoksi verotoimistoon.
Tilanne on nyt toinen kiinteistöyhtymän pitää rekisteröityä verottajan sähköiseen Katso rekisteriin jossa vasta voit ilmoittaa ettei ole ollut alvillista toimintaa.
Nimimerkillä juuri kokenut.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset