Kirsiomp

Kehitysidea US-blogiin: Erillisiä keskusteluhuoneita suosituimmille aiheille

  • Sinustako "Pyöreänpöydänritari"?
    Sinustako "Pyöreänpöydänritari"?
  • Kutsu omaan pöytään?
    Kutsu omaan pöytään?

 

Voisiko US-blogi harkita erillisiä keskusteluhuoneita suosituimmille ajankohtaisaiheille?

Nyt näyttää Ruotsin vaalit täyttävän US-blogin ihan kokonaan. Saman ilmiön olen huomannut muidenkin teemojen kohdalla, esim. plagiointikohu, me too -kampanja jne...

Nyt US-blogiin tulee samasta aiheesta niin paljon samansisältöisiä keskustelunavauksia, että niitä ei ehdi lukemaan - saati kommentoimaan. Painuvat vajaassa päivässä piiloon ja näin menevät hukkaan.

Voisiko US rakentaa tällaisille keskusteluille erillisiä keskusteluhuoneita, jossa voisi yhdessä ja samassa "pyöreässä pöydässä" antaa omia kommentteja valittuun aiheeseen. Se, joka avaisi ko. huoneen enimmäisenä tietylle aiheelle, voisi kutsua muita mukaan samaan huoneeseen keskustelemaan.

Nämä "pyöreänpöydänritarit" keskustelisivat hieman erillään näistä allekkain ilmestyvistä puheenvuoroista. Olisiko se teknisesti mahdollista?

Olisiko tässä ideaa? wink

Ottakaapa kantaa - myös toimitus!

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

On tuossa varmaan ideaa, mutta miten sellaisen huoneen saisi hallittua niin, ettei vuoden vanhojen huoneiden linkit muodostuisi riesaksi?

Olisiko tuossa listassa sitten erityinen huoneotsikko, joka vajoaisi takasivuille "normaaliin" tahtiin? Miten uusi Ruotsin vaalit -aloitus ohjautuisi huoneeseen? Jos hallinnointi vaatisi ylläpidon inhimillistä työtä, ei taida tulla kauppoja?
Jos minä kirjoittaisin Ruotsin vaaleista, haluaisinko blogini otsikon jäävän huoneotsikon taakse piiloon? Enpä.

Eli ei se ehkä ole ihan helppo toteuttaa, vaikka tiettyjä etuja olisikin.

Käyttäjän Kirsiomp kuva

Martti ja Risto, hyviä tuumailuja aiheeseen.

Olisikin hyvä, jos toimituksesta asiantuntevat ottaisivat kantaa asiaan. Odotellaanko sitä vielä?

Näin maallikon on vaikea ottaa tämän enempää kantaa tässä vaiheessa: voi vain esittää nöyriä toiveita ;)

Käyttäjän Kirsiomp kuva

Voisiko "Pyöreänpöydänritareille" löytyä tila "Yritysblogien" paikalta sivun oikeasta laidasta? Itse luen aika harvoin noita yritysblogeja; miten te muut?

Käyttäjän Kirsiomp kuva

Risto, ajattelin jotenkin niin, että olisi ikäänkuin US:n taholta valmiiksi katettuja keskustelupöytiä esim. 3-5 kpl ja jokainen niistä omissa huoneissaan.

Yhdessä huoneessa olevaan pöytään voisi istuutua aina kerrallaan 5-10 pyöreänpöydän ritaria. Ja se, kuka ryhtyisi pääritariksi eli istuutuisi ensimmäiseksi kuhunkin pöytään, saisi määrittää sen keskustelun aiheen itse.

Eli nopein istuutuja määrittäisi aiheen, jonka pitää kuitenkin olla super-super-ajankohtainen.

Ja sitten leikillisempi versio samaan teemaan: Kaikilla ritareilla olisi "kasvot peittävä" kypärä päässään eli keskustelijat eivät tietäisi toistensa henkilöllisyyttä, vaan keskustelun edetessä voisi kommenteista päätellä, kuka minkäkin kypärän alla on. Ja se kuka päättelisi pääritarin henkilöllisyyden voittaisi sen "ritarisodan". Muitakin "pelin" sääntöjä voisi kehitellä ... ;)

Käyttäjän JouniHalonen kuva
Jouni Halonen

Mihinkäs piiloon kirjoitukset vaipuvat? Etusivulta kyllä, mutta kyllä ne siellä seuraavilla sivuilla ovat elleivät ole poistettu.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset